• Сватби

  165

  Сватбените снимки са изключително ценни, тъй като представят ключов момент в живота на човек. Именно и затова запечатването на този паметен сватбен ден е толкова значимо. Аз не искам просто да регистрирам Вашето събитие, а да го наситя със спомена за хубавите емоции.

  повече
 • Портрети

  165

  Предизвикателство е да се правят фотографски портрети. Досущ като в ренесансовите и бароковите картини е необходимо едно по-дълбоко наблюдение, съзерцание пред онази трудно уловима, витална, вечно движеща се енергия, която озарява човек. Тук всичко зависи от Вас, бъдете себе си и се потопете в емоцията, която предлага тази портретна фотосесия. За мен всеки един човек носи в себе си уникална история, в различните лица се изразява пъстротата на живота. Убедена съм, че всеки има неповторимо излъчване и няма нефотогенични хора, аз само бих подчертала онези неща, които ви представят в най-добрата светлина.

  повече
 • Подарък Фотосесия

  165
  Всеки е попадал в ситуация, когато трябва да избере интересен подарък за близък приятел. "Подари фотосесия" е възможност да изненадате приятно скъп човек, споменът от който ще се помни дълго. Можете да подарите фотосесия на приятелите си, на семейството, а защо не и на себе си. Поводите могат да бъдат безчет: рожден ден, имен ден, годишнина, Св. Валентин, Осми март, годеж или сватба.
  А дори да няма повод, какво по-хубаво от това, да зарадвате някого с артистична визия. За целта се издава специален сертификат, който можете тържествено да връчите при празничния случай. Крайния продукт можем да оформим в красив албум или най-добрите снимки да разпечатаме в голямо форматни висококачествени изображения. Ето какво разказва Тина за нейният подарък фотосесия, в репортаж по ТВ7.
  повече
 • Абитуриентски

  165

  1, 2, 3, 4, 5....... 11, 12 Ууууу. Това сте го чували, нали? Абитуриенския бал е вододел между два отделни свята - на малкия и на големия човек. По традиция в България този празник се отбелязва доста пищно и подобаващо. Това е случай, в който младата девойка е като истинска принцеса в изящната си абитуриенска рокля , с красива прическа и грим. Кавалера пък е избрал екстравагантен костюм и е най-оригинален от всички. Всеки се надпреварва, с каква по-интересна кола да се появи. Излишно е да споменавам колко е хубаво да запазиш този миг в спомените си, но ако може и не само в тях. Красиво направената фотография може много бързо да те върне назад. Освен разбира се заснемане на изпращането, радостта, добрите приятели и роднини, предлагам и индивидуална фотосесия, която може да те покаже като личност, красива и достойна за новото предизвикателство, наречено живот. Целта е да избегнем стандартните снимки и да направим нещо наистина оригинално, нещо с което ще се гордееш и в бъдеще.

  повече
 • Албуми

  165

  Красиво оформената книга винаги дава завършен вид на Вашите снимки. С моя дизайнер предлагаме на Вашето внимание богат избор от печатни материали, в различни размери и брой страници книги. Малките книжки и пъзели са оригинален сватбен подарък за гостите на Вашата сватба.

  повече
 • Тиймбилдинг

  165

  Да ръководиш фирма, институция или предприятие е трудно изпитание и винаги базирано върху контролът на колективната дейност. Сплотяването на различни характери и личности на едно място е задача с повишена трудност. Именно и затова психолози разработват специални условия в проект наречен тиймбилдинг. Съществуват много програми, от които повечето стандартни, но ако сте иновативни и не се притеснявате от смели решения можете да опитате най-новата тенденция в организирането на групови занимания - фотосесия за целия екип. Предимствата са, че освен постигане на хармония, общи цели и норми, усещане за принадлежност и съдействие, след всичко това остава завинаги и материалната част - красивите снимки, които можете да ползвате дори за вашия сайт.

  повече
 • Кръщене

  165

  Светото кръщене е духовно средство за възраждане чрез вода и Дух. Кръщението е първото тайнство, което приобщава всеки вярващ към християнството. Чрез останалите тайнства християнинът живее духовен живот, но със Кръщението той се преражда за такъв.Кръщението се извършва само веднъж и това го прави неповторимо като самото раждане. Заснемането тук е почти задължително, то включва снимки по време на ритуала и кратка фотосесия с роднини и приятели. Виж галерия

  повече
 • Безплатни

  165

  Тези безплатни снимки ни позволяват да експериментираме с нови техники и стилове в областта на фотографията и модата. Питате се защо са безплатни – много просто, снимките от тези фотосесии бихме могли да използваме в нашата творческа биография или в различни видове микросток агенции. Вие получите снимките, които ще се ползват, безплатно за Вашия Facebook профил, а ако искате повече снимки и в по-голяма резолюция, спокойно бихте могли да си откупите част от тях. Снимките може да бъдат индивидуални до много фигурални композиции, да представят Вашите хобита или любими занимания. Единственото, което може да се наложи да заплатите, ако е нужно, е труда на професионален гримьор и фризьор, при това на преференциална цена. С моя екип можем да създадем нова и интересна визия за Вас.

  повече