Ще го кажа директно, дори и с риск да прозвучи нескромно - в моя екип работят само най-добрите. Това са фотограф-асистенти, които могат да бъдат втори фотограф по време на снимки, или мога да препоръчам, ако съм ангажирана на Вашата дата. Екипа ми от още двама фотографа е базиран на богат фотографски опит заедно. Това са хора, с които споделяме един стил и начин на работа. Дизайнер, който отговаря за направата на всеки един уникален фото албум. DJ, който ще направи от Вашето парти легенда. Не се колебайте да попитате, ако искате да ви препоръчам видео оператор, фризьор и гримьор за Вашите снимки.

Камелия Атанасова


Обожавам да снимам всичко, да пътувам навсякъде и да срещам нови хора. Магията на фотографията ме завладя още в ранните ми детски години, когато в тъмната стаичка за първи път видях изображението да се появява от белият лист. Оттогава до сега методите й много са се изменили, но все още продължава да ме вълнува как така парченце от действителността е възможно да бъде запечатано върху лист хартия. Средното си образование завърших в училище по изкуствата с профил рисуване. Продължих обучението си в Нов Български Университет със специалност фотография. Междувременно започнах и работа по специалността като фоторепортер, което само по себе си ме научи да бъда по-съсредоточена и гонеща „момента” в работата си. После завърших и второто си висше в Националната Художествена Академия – история на изкуството, защото смятам, че това би ми дало една много по-богата визуална култура и би спомогнало за фотографската ми работа. Имам няколко самостоятелни изложби, които като че ли повече са насочени към моите хобита – екстремните спортове. От 2009 година работя предимно в областта на сватбената и портретна фотография.

Мартин Ангелов


С Марти вече имаме няколкогодишно сътрудничество. Той е моята дясна ръка. Имаме десетки сватби заснети заедно. С годините той откриваше и усъвършенстваше своя стил, до момента в който знам, че спокойно може да ме замести за дадено събитие. Марти освен всичко друго е наистина много готин и земен човек, което е много важно ако заставате и да можете да се отпуснете пред обектива му.

Ивайло Дончев


С Иво се познаваме от векове. Първоначалното колегиално приятелство и засечки между събития, още докато работех като фоторепортер, прерасна впоследствие и в по-сериозни професионални отношения. За мен той винаги е бил много класен и креативен фотограф. Обожавам стила му на снимаме, винаги ще избере различната гледна точка, с което да ни остави без дъх, докато разглеждаме снимките му. Умението да предразполага хората пред обектива си, също е едно от най-важните му качества.