• Стаси и Жоро

  Намирането на сватбен фотограф не бе лесна задача. Поне за нас. Занимавам се с фотография, макар и любителски и бяхме малко по-взискателни. Преравянето на толкова много албуми, преглеждането на толкова много снимки и мисълта как би изглеждал нашият сватбен ден се оказа доста продължително занимание. Когато най-накрая попаднахме на Ками нещата си дойдоха на мястото. Търсехме нещо нестандартно и красиво – намерихме го в снимките на Ками. Търсехме професионалист, който да изпипва работата си и да се различава от другите в детайлите – намерихме го в Ками. Търсехме човек, с който да говорим на един език – намерихме го в Ками. Още от първата среща разбрахме, че с Ками можем да говорим открито, да споделяме своите притеснения (повярвайте ми, такива има всеки, който се жени/омъжва за първи път), а тя с лекота намираше решения и начин да ни успокои. Стоейки в повечето време зад визьора, никак не ми беше лесно да позирам от другата страна. На Стаси също, не само защото имаше до себе си едно „дръвце” (да не си помислите нещо, аз просто я пазех от силното майско слънце J) а и защото в този ден, напрежението е в повече. Но Ками успяваше да ни предразположи и нещата вървяха с шега и настроение. Денят си мина, но снимките, които направихме тогава ще ни връщат винаги онова еуфорично настроение, което ни съпътстваше в сватбения ден. За да стане и още по-весело решихме да си направим и следсватбена фотосесия. Около месец след „Денят” с Ками се уговорихме отново. Аз сложих костюма, Стаси облече роклята, малко грим, прическа и тримата поехме по друмищата на България да се забавляваме. Замислихме фотосесията да е продължение на темата на сватбата - „Пътуване”. Така, че поехме към Панагюрище. Чувството бе съвсем различно. Вече без да сме притиснати от времето, без да се сме ограничавани от ритуалите, без да се притесняваме за гостите си. Просто това си беше ден за нас. Ден за снимки. Ден за забавление. По пътя всеки даваше идеи за места и интересни снимки, импровизирахме и се забавлявахме. Ками отново ни изненада с нестандартните си идеи и поглед върху нещата. Може би никога няма да се сетите да се снимате в автоморга, изгорял вагон, или между цистерни, покрити с мазут. Но правейки го откриваш силата на контраста между бялата рокля, усмивките ни, общоприетото понятие за официалностите покрай сватбения ден и обкръжаващия ни „декор”. Именно той подчертава връзката между нас, настроението и любовта ни. Резултатът – прекрасен набор снимки, които да ни представят в най-добрата светлина. Ако искате да си направите художествени снимки посветете време за следсватбена фотосесия. Така ще имате уникални кадри, и още един незабравим спомен. Ками благодарим! За нас Е удоволствие. Стаси и Жоро

 • Eric Carpentier

  Dear Kameliya, Just a brief comment about your work after the experience of being shooted by you: Let me say that I expected to have a photographer in my wedding that were going to move around, between the newlyweds and the surrounding attendants, asking for smiles, interrupting conversations, and all this typical performance from photographers… …any coincidence is purely false: you were almost invisible, you did not disturb at all and you did incredibly excellent pictures. And then after, regarding the album, I have no words to award your photo composition, may be the best option to understand your job level is to have a deeply look to the album (the physical one, not only the digital file). So I only can “THANK YOU” for being so professional and for your so good work, because now I have a very good album, which is the best graphical reportage that I could ever imagine for that best graphical reportage that I could ever imagine for that special day. I only can have good words about my wedding’s photographer: Kameliya Atanasova. Thank you very much!

 • Севи & Мариан

  Не зная дали има машина на времето, Но зная как можеш да пътуваш във времето. Не зная дали има магьосници, но зная, че я има, магията на фотографията. Или може би на фотографката. Нашата фотографка... Ками открихме случайно, макар че я търсихме. Но бяхме сигурни че е тя, защото нейните картини ни разказаха за нея. Ками ни покани на едно пътуване, пътуване във времето, през времето, да участваме в една история, която ние сами създадохме. Пътуване, история с картини и много неподправени, истински емоции. Благодарим ти Ками!!!! Очакваме с нетърпение следващото ни пътуване във времето, през времето, с теб и твоята магия. Едно е сигурно, куфарите вече са приготвени! Севи & Мариан

 • Дени & Веско

  Любовта е страст, желание, магия, но най-вече лудост. Като успееш да намериш фотограф, който да улови всичко това и да бъде достатъчно ентусиазиран от всичко случващо се, колкото вас самите, се получава нещо вълшебно. Защото сватбата е нещо специално и основното притеснение е, че за повечето фотографи това е поредното събитие. Но не и за Ками! С мъжа ми харесахме работата й още щом я видяхме на сайта и бяхме убедени, че това е нашият фотограф. На самата сватба не усетихме, че има човек, който да снима, а в последствие чрез снимките й преживяхме отново всичко през очите на всичките гости, а нас ни беше уловила в цялото ни щастие и любов. Сватбата е празник и е много важно да има човек с подобен усет, който да запечата всичко и да те кара да изпитваш цялата емоция отново и отново като гледаш снимките. Много държахме и на артистичната фотосесия, защото това е поглед над двама ни в една интимна обстановка, създадена само за нас. В тази обстановка всеки поглед, всяко докосване се разкриват максимално и Ками отново успя да улови всичко по толкова естествен начин, оставяйки ни да се отпуснем и да се отдадем на емоцията. Получи се страхотен контраст, защото сесията ни беше сред снега, докато сватбата беше август месец сред зеленина и много слънце. Поради различни причини не успяхме да реализираме фотосесията непосредствено след сватбата, но Ками даде страхотната идея за снимки сред снега, което много ни допадна! Наистина това е фотограф, за който климатичните условия нямат значение, винаги ще успее да извади най-доброто от картината и ще създаде истинско произведение пълно с много красота и емоция. За нас беше удоволствие да попаднем под обектива й! Дени & Веско

 • Цвети и Буди

  Ще започна с една интересна ситуация, която се случи в началото на нашето търсене на фотограф, който да заснеме сватбата ни:
  С бъдещия ми съпруг тогава решихме всеки от нас да прегледа различни сайтове и снимки на фотографи, и когато се спре на някого конкретно да го обсъдим и да вземем общо решение, тъй като заснемането на сватбения ни ден беше изключително важно и за двама ни.
  Сайтът и работата на Ками бяха едни от първите на които попаднах и след детайлно разглеждане на всички направени и публикувани от нея снимки в интернет, и виждайки колко много влага в работата си и изпипва всеки детайл и че всяка заснета двойка има свое собствено лице и история, бях убедена, че човека който искам да заснеме нашата сватба е именно ТЯ.
  Написах й e-mail, че искам да се срещнем и поговорим и че ще й звънна след няколко дни за да уточним къде и кога.
  Чувайки се и разговаряйки с нея стана ясно, че бъдещия ми съпруг също й се е обаждал. Не бяхме разговаряли един с друг по този въпрос предишните дни, но се оказа, че и двамата сме я харесали и сме й звъняли - БЕШЕ РЕШЕНО - КАМИ е човека на когото ще се доверим, за да заснеме нашия сватбен ден и резултатът беше едни прекрасни, прекрасни снимки, на които ние продължаваме да се наслаждаваме и които ще останат един красив и незабравим спомен за нас и за нашите деца. През цялото време в деня на сватбата бях много притеснена, но Ками успя да ме предразположи и да направи чудеса чрез снимките, на които това изобщо не личи.
  Благодарим ти от сърце за прекрасната работа! Ти направи сватбения ни ден незабравим.
  Цвети и Буди 23.06.2012 г. - с. Равно поле - Голф клуб и СПА ,,Света София"

 • Тина

  Това е първата ми фотосесия, направена от професионален фотограф, подарък по случай 25-ият ми рожден ден и мога да кажа, че беше един от най-прекрасните и запомнящи се подаръци, които съм получавала. А Камелия е един изключителен човек и професионалист с безкрайно много идеи. Благодарение на нея се почувствах специална, красива и уникална. С лекота тя успява да предразположи човека пред обектива и да го накара да покаже най-добрата си светлина.
  Just Тина - Снимки от сесията

  Тина

 • Светлана и Пламен

  С Камелия се запознах малко преди сватбата ми, за която тя се ангажира да направи фотографията. Нейната работа в сватбения ден, както и тази на екипа и, надминаха моите очаквания по отношение на професионализъм. Нещото, което не само аз и съпругът ми, но и нашите гости оценихме най много, бе умението и да създаде непринудена атмосфера, с което да ни предразположи да се държим естествено и да покажем най-доброто от себе си. Първите снимки бяха готови още на следващия ден след сватбата и като ги видях, така ми харесаха, че категорично реших да направим допълнителна следсватбена фотосесия. Снимките бяха просто невероятни. Съвсем искрено бих препоръчала Камелия, защото тя е от онези фотографи, които не биха ви разочаровали.

  Светлана и Пламен.